80 percente is not enough

Hvorfor 80% er ikke (længere) godt nok

Mobilizing Ideas

Strategi • Værdistrøm • Arbejdsmiljø • Sikkerhed • Toyota Kata • Lean • Monozukuri

»

20 års tværgående brancheerfaring

»

Ørneøjne til forbedringer af processer og kvalitet

»

Holistisk strategisk udvikling

»

Etablering af motivirende læringsmiljøer

»

Videnskablige coaching i verdensklasse

28 34 19 83

Kan du genkende, når dine overordnede gentagne gange understreger, hvor vigtigt det er, at gennemføre og levere hurtigt?

"80 % er nok for os. Koncentrer dig om at få arbejdet gjort - nøgleord er eksekvering!"

Hvor ofte tror du, at pres som dette har ført til løsninger, der har kostet mere, end hvis ledere og nørder, der kan tænke og arbejde flerdimensionelt, havde udført deres arbejde uforstyrret?

 

Jeg forventer, at flere og flere virksomheder vil snuble i den nærmeste fremtid, hvis de ikke igen lærer, hvor vigtig kvalitet er for klimavenlige produkter og tjenesteydelser, og hvis de ikke fremmer innovation og gør den effektiv.

Gør dig klogt om systemiske perspektiver

Virksomhederne gør især klogt i at engagere sig med folk nu, hvis løsninger søger at integrere så mange systemiske perspektiver som muligt for at øge den samlede ydelse og kvalitet af disse.

Tipp >> Læs mere om systemiske perspektiver i artiklen:

Hvad er kompleksitet og kompleksitetsmanagement

Vi løfter os og udvikler os yderligere, hvis vi stopper med forbedring og erstatter løsning, resolution og absolution med opløsning – ved at øge kreativiteten gennem design frem for at gentage de samme mønstre gentagne gange.


Men hvis man fortsat prioriterer omsætning på kort og mellemlang sigt i stedet for læringsmål, hvis man fortsat foretrækker gennemprøvede mønstre, som f.eks. kun at overlade ledelsen til dem med mest erfaring, kvæler virksomhederne innovationen.


I værste fald eliminerer de det, der overhovedet gør deres overlevelse mulig. Og derfor må virksomhederne forstå, at innovationer ikke kan tvinges frem. De opstår uden kultiveret erfaring og kun, når mønstre bliver bøjet og brudt.


Det var ikke erfarne lysmagere, der bragte os glødepærer, men opfindere, kunstnere – nysgerrige og gode observatører: de var autodidakte, der var i stand til at arbejde på kanten af desperation, på grænserne, hvor andre for længst har givet op. Det var altid dem, der med deres crew muliggjorde gennembrud.

Kontakt

Jeg hjælper dig, dit team og din virksomhed gerne med at fjerne unødvendige hindringer i flowet og med at støtte den videre udvikling af dit team og din virksomhed gennem praktisk system- og videnskabelig tænkning.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Leder du fortsat efter motiveret arbejdskraft?
Motivation er emnet for lidt under halvdelen af alle de ledige stillinger i dag. Der søges motiverede...
Læs mere
Er der virkelig Mangel på kvalificeret Arbejdskraft?
Et emne, der konstant cirkulerer gennem sociale medier, er den påståede mangel på kvalificeret arbejdskraft...
Læs mere
Hvad er kompleksitet og kompleksitetsmanagement?
Hvis du vil vide, hvad kompleksitet egentlig betyder, og hvorfor vi har brug for større kompleksitetsmanagementevner...
Læs mere
1 2 3 4 5