Fremtidens
udvikling
gjort let.

Her får du, din startup og SMV’erne hjælp uden de sædvanlige magiske formler. Kreativ, praktisk, videnskabelig, systemisk og til en fornuftig pris.

It's about better ways of thinking and achieving exceptionell results.

Det kræver ganske enkelt praktiske videnskabelige og syntetisk tænkefærdigheder for at:

forstå større sammenhænge og træffe effektive bæredygtige beslutninger.

navigere bedre gennem komplekse landskaber i en ønsket retning.

tilpasse sig selv og sin virksomhed hurtigere til nye omstændigheder.

lede dig selv, dit team og din virksomhed funktionelt og kontekstuelt.

nå frem til nye innovative løsninger, der kombinerer det kortsigtede med det langsigtede.

Usædvanlige
resultater er ikke
heksekunst

Fremragende præstationer og banebrydende innovation er ikke mirakler.

Det er simpelthen et spørgsmål om bevidst at vælge at skabe et lærings- og arbejdsmiljø, der gør det muligt for alle at arbejde disciplineret, kreativt og udforskende i en fælles retning.

Sammen kan vi skabe forudsætningerne for succes, der gør det muligt for individer, teams og virksomheder at frigøre de nødvendige innovative og kreative kræfter.

Dominik Ortelt

Learning, development and improvement expert

0 +
Produkt Introduktioner
0 +
Business Process Analyser
0 +
Forbedringsprojekter
0 h
Proces Observationer
0 +
Besparelser

Dine fordele

Jeg tilbyder fleksible løsninger, der kan hjælpe dig med at forbedre din virksomhed uden byrden af en fast ansættelse.

20 års international knowhow: Få en konkurrencefordel med min omfattende erfaring inden for kvalitet, Lean management, HSE, organisations systemer samt medarbejder udvikling.

Brug min ekspertise inden for procesoptimering, risikovurdering og systemdesign til at spare omkostninger, øge produktiviteten og føre din virksomhed til usædvanlig succes.

Udnyt kraften af mit omfattende internationale netværk af førende kompleksitets- og systemforskere, Lean coaches samt innovative samarbejdspartnere for at få eksklusiv adgang til nye forskningsresultater.

Rapid
Improvement

Løsningen til din virksomhed i en tid med forandring.

Verden omkring os udvikler sig med en utrolig hastighed. Nye teknologier, ændrede markedsforhold og stadig mere krævende kunder udgør store udfordringer for virksomhederne. Men midt i denne hurtige forandring ligger der også et væld af muligheder for at transformere din virksomhed og opnå bæredygtig succes.

Og det er her, jeg kommer ind i billedet. Mit mål er at hjælpe dig med at trives i dette dynamiske miljø og sætte din virksomhed på overhalingsbanen, så du kan fokusere på det, der virkelig er vigtigt: Din vision og dine kunder.

Som ekspert i forretningsoptimering vil jeg finde alle de skjulte muligheder og systemiske problemer, der kan holde din virksomhed tilbage. Og sammen udvikler vi skræddersyede løsninger, der er specifikt tilpasset dine behov.

Uanset om du har brug for en hurtig risikovurdering, ønsker et fejlfrit procesdesign eller søger støtte til at skabe virksomheds- eller læringsvideoer – så er jeg ved din side.

Vejen til din succes har aldrig været nemmere. Med blot et enkelt opkald kan du tage din virksomhed til det næste niveau. Vent ikke længere med at flytte din virksomhed fremad! Tag telefonen nu og lav en aftale. 

Forandringen er her – vær klar til at omfavne den!

It's about what we want to leave to our grandchildren and how we want to be remembered.

“The greater the distance between now and then, the more then depends on what will happen between now and then… If the future depends more on what will happen between now and then, then it is subject to creation.”

Russell Ackoff

Learning, improving and developing superior performance

Toyota Kata

For  NEXT-GEN  leaders, system-thinker, life-long learners and those who seek for exceptional results.

Gør læring og innovation til din hverdag

Videnskab spiller en afgørende rolle i vores verden. Den driver os til at udforske, opfinde og flytte vores grænser. Uden nysgerrighed og stræben efter fremskridt ville det moderne samfund, som vi kender det i dag, ikke eksistere. Men hvad nu hvis vi kunne integrere videnskabelig tænkning i vores dagligdag og som en del af vores virksomhedsfilosofi?

Det er præcis her, Toyota Kata kommer ind i billedet. Den gør videnskabelig tænkning håndgribelig og anvendelig i alle aspekter af vores liv. Hvad der er endnu mere spændende er, at hvis du gør Kata til en integreret del af din rutine, vil du lære at overvinde forhindringer og møde udfordringer som aldrig før. Det er en transformativ metode, der gør dig i stand til at opnå løbende forbedringer og innovation.

Tænk på, hvilke fordele din organisation ville få, hvis du kunne skabe en kultur af løbende forbedringer og innovation. 

Med Toyota Kata kan du gøre netop det. Ikke alene vil I lære at realisere jeres individuelle mål, men I vil også skabe et dagligt miljø, hvor jeres medarbejdere tilskyndes til at udvikle deres færdigheder og udnytte deres fulde potentiale.

Allerede i dag har tusindvis af små og mellemstore virksomheder rundt om i verden udviklet sig med succes med Toyota Kata. De har indset, at de kanvære uafhængige af standardværktøjer fra eksterne konsulenter og dyre uddannelsesprogrammer. Ved at anvende Toyota Kata har de optimeret deres processer, øget deres produktivitet og bragt deres konkurrenceevne op på et nyt niveau.

Start din egen rejse mod løbende forbedringer og innovation med en internationalt certificeret Master Coach ved din side. Du vil blive overrasket over, hvor let det er at omsætte videnskabelig tænkning til praksis. Med min ekspertise og erfaring vil jeg hjælpe dig med at overvinde de forhindringer, der står i vejen for dig, og realisere dit fulde potentiale.

Improvement
KATA

Lær at mestre en meta-færdighed, der gør dig i stand til at overvinde enhver forhindring, uanset om den er personlig eller arbejdsrelateret. Gør dig i stand til at nå udfordrende mål.

Coaching
KATA

Bliv en katalysator for innovation. Væk andres nysgerrighed og skab et psykologisk sikkert miljø for læring og udvikling i dine omgivelser.

Management
KATA

Led din organisation mod en læringskultur. Anvend Kata-principperne for at styrke systemtænkning, forbedre beslutningstagningen og skabe løbende forbedringer på alle niveauer.

KATA
Dojo

Løft dine coachingfærdigheder til et nyt niveau. Skærp din videnskabelige tænkning, skab en kultur for læring og udvikling, og blive en coach i verdensklasse inden for videnskabelig og systemisk tænkning.

It is about
empowering
people so that they
can contribute to
the progress and
development of
our society.

Learning
Partnership

Velkommen til Learning Partnership, hvor små virksomheder trives gennem samarbejde og videndeling. Jeg tilbyder fleksible løsninger, der kan hjælpe dig med at forbedre din virksomhed uden byrden af en fast ansættelse.

Få adgang til min ekspertise, de seneste forskningsresultater og afprøv nye indsigter hurtigere end større organisationer. Jeg vejleder dig, optimerer din værdistrøm, strømliner processer, øger kvaliteten og fremmer løbende læring. Med vores partnerskab bliver din virksomhed smidig, tilpasningsdygtig og konkurrencedygtig.

Med vores partnerskab bliver din virksomhed smidig, tilpasningsdygtig,  konkurrence- og kooperationsdygtig.

Sammen frigør vi din virksomheds fulde potentiale, navigerer rundt i udfordringer og griber mulighederne. Kom med mig og tag på en rejse med udvikling, innovation og bæredygtig succes.

It is about how we look at the world.

Complexity
Management

I en verden, hvor vi bliver mere og mere bevidste om den stigende kompleksitet, bliver det stadig vigtigere at kunne forstå komplekse sammenhænge for at kunne træffe mere funktionelle beslutninger.

I samarbejde med FORMWELT tilbyder jeg seminarer frisk fra forskning om, hvordan man bedre kan håndtere kompleksitet.

Ved hjælp af disse seminarer vil du bedre kunne forstå komplekse sammenhænge og reducere dysfunktionel kommunikation og adfærd. Du vil lære at dimensionere og differentiere problemstillinger hurtigere, hvilket vil føre til mere klarhed og selvorientering.

Den stigende kompleksitet i alle udfordringer og problemer kræver flerdimensionelle tænkere og kompleksitetsbevidste teams, der arbejder i dag for at efterlade et mere solidt fundament til vores børnebørn.

Mine seminarer vil hjælpe dig med at opbygge og rekruttere sådanne teams, så de kan brillere i komplekse miljøer. Ændr din fremgangsmåde og åbn op for nye rum til ekstraordinære resultater.

Udvikling Og Udannelse

Der er intet andet sted i samfundet, hvor flertallet af dets medlemmer tilbringer mere tid end på arbejdspladsen – det største uddannelsessted i verden. 

Med de rette rammer, der gøre det muligt for medarbejderene at lære og praktisere videnskabelig og systemisk tænking på arbejdspladen, genererer vi en win-win situation – både for virksomheder og samfundet.

Bæredygtige Produkter

At arbejde med bæredygtighed betyder at bygge systemisk og videnskabelige kompetancer op som er grundlæggende for udvikling af nye produkter og ydelser med langsigted samfundsmæssig merværdi.

 

Fordeling af velstand

Den eneste samfundsform, som vi har lært at håndtere med henblik på at fordele velstanden, er produktionsformen. Når samfundets medlemmer producerer for samfundet, fordeler det velstanden gennem lønarbejde og skatter.

 

Blog

Lean Thinking

Bliv klogere på Monozukuri: Hvorfor mennesker er en succes og ikke en omkostningsfaktor

Lean Thinking

Bliv klogere på Monozukuri: Hvorfor MUDA ikke har noget at gøre med spild

Toyota Kata

Hvorfor udvikling kræver bevidste læreprocesser, og hvilke er egnede til det

Organisationsdesign

Leder du fortsat efter motiveret arbejdskraft?

Systemtænkning

Er der virkelig Mangel på kvalificeret Arbejdskraft?

SystemtænkningzAll

Hvad er kompleksitet og kompleksitetsmanagement?